RHFs 15. veteranbusstreff i Førde 2003

Publisert 2003-05-24.

64 påmeldinger pr. 1. april – Kan det bli ny rekord?

Det nærmer seg med stormskritt, tiden da alle rutebilhistorikere kaster seg løs, og drar til årets store begivenhet; Veteranbusstreffet. Denne gang blir det Førde. Det er ennå ikke for sent å melde seg på.

General i arrangementskomiteen, Håkon Råheim, forteller at det fremdeles er plass til flere veteranbusser på de gode utstillingsarealene til Firda Billag, midt i Førde sentrum. Bare et steinkast fra Rutebilstasjonen.

Råheim forteller at det nå er god tilmelding av utstillingsobjekter. 64 veteranbusser er pr. 1. april, påmeldt. Av disse er det en god del “nye” veteranbusser. 10% av de påmeldte er snutebusser! Fra nær og fjern meldes det om stor interesse for arrangementet. Bybildet i Førde vil preges av rutebilentusiaster og veteranbusser i siste helgen i mai, torsdag 29. mai til søndag 1. juni.

Det er ingen grunn til å nøle. Arrangørene tar sikte på å nå rekorden av deltakere, som så langt innehas av Ålesund. Frem til påske er det fremdeles mulig å melde seg på med veteranbuss. Katalogen vil bli satt til redigering og trykking i tiden like etter påske.

Campingbussene kommer også

Førde vil bli som en magnet for rutebilentusiaster i Kr. Himmelfartshelgen i slutten av mai 2003.

Det meldes nå at også Campingbuss-folket vil til Førde samme helg. På campingplassen i Førde er det nå rapportert inn 25 campingbusser, vesentlig fra Bergensområdet.