Utflukter og påmelding

Tur med buss, båt og buss til Skjærhalden og Strømstad, og tilbake til Sarpsborg
Fredag 6. mai arrangerer vi båtturer fra Skjærhalden i Hvaler til Strømstad. Selvfølgelig kjører vi buss mellom Sarpsborg og Skjærhalden gjennom det vakre arkipelagoet som er Norges svar på øyene ut til Key West i Florida. Strømstad – Sarpsborg går med buss, og det er to timers opphold i Strømstad. Turen starter kl. 08:30, og vi er tilbake i Sarpsborg kl. 14:15. Pris kr. 150,- pr. person. Bruk påmeldingsskjemaet under.

  Medlemsnummer:

  Navn:

  Telefon:

  Antall deltakere:

  Hva er 123+321?

  Busstur til Nordby kjøpesenter
  Fredag 6. mai kl. 10:00 setter vi opp busser til Nordby kjøpesenter mellom svenskegrensen og Strømstad. Pris kr. 60,- pr. person. Påmelding er ikke nødvendig.

  Tur til Gamlebyen modelljernbanesenter
  Fredag 6. mai kl. 16:15 blir det tur til Fredrikstad for å besøke og få full omvisning i Gamlebyen modelljernbanesenter (se www.gbmj.no). Det er intet mindre enn Nordens største modelljernbane. Her er det moro for gammel og ung. Maksimalt deltakerantall er 50, så her kan det være lurt å melde seg på tidlig. Pris kr. 60,- pr. person. Bruk påmeldingsskjemaet under.

   Medlemsnummer:

   Navn:

   Telefon:

   Antall deltakere:

   Hva er 123+321?

   Omvisning på Norges flotteste herregård
   Lørdag 7. mai er det omvisning på Hafslund Hovedgård i Sarpsborg. Bussavgang er kl 09:30. Hafslund Hovedgård er en av Norges flotteste herregårder. Jordbruk, fiske og fangst, samt den sentrale beliggenheten ved Sarpsfossen dannet grunnlaget for Hafslund Hovedgård, som opprinnelig trolig var et krongods og stammer helt tilbake til 1300-tallet. Den tradisjonsrike og vakre Hafslund Hovedgård er i dag et fredet kulturminne. Pris kr. 120,- pr. person. Bruk påmeldingsskjemaet under.

    Medlemsnummer:

    Navn:

    Telefon:

    Antall deltakere:

    Hva er 123+321?