Bussbygging i Agder

Under landstreffet vil vi ha tema om bussbygging på Agder. Vi har fått familiemedlemmer fra de to største karosserifabrikkene, T. Knudsen og Brødrene Repstad til å få fortelle deres historie. Mange selskaper var faste kunder ved begge fabrikkene som her på bildet, som viser to gamle slitere fra Vest-Telemark Bilruter.  Foto: Tore Jensen.

Under landstreffet vil vi ha tema om bussbygging på Agder. Vi har fått familiemedlemmer fra de to største karosserifabrikkene, T. Knudsen og Brødrene Repstad til å få fortelle deres historie. Mange selskaper var faste kunder ved begge fabrikkene som her på bildet, som viser to gamle slitere fra Vest-Telemark Bilruter.
Foto: Tore Jensen.

Agderfylkene var tidligere kjent for flere store karosseribyggere, så vi vil derfor prøve oss her på treffet med dette som tema. Vi har derfor vært så heldige og fått familiemedlemmer til T. Knudsen karosserifabrikk og Brødrene Repstad Karosserifabrikk til å holde foredrag om fabrikkene og byggingen av busser. Her ønsker arrangørene å låne utstilte busser til foredraget for å stille de opp foran scenen. Dette blir en fin måte å bli bedre kjent med fabrikkene på, så vi håper mange vil interessere seg for dette. Det blir også muligheter til å stille spørsmål.