Forlenget frist for påmelding til Aktiviteter i Tønsberg 2022.

Påmelding til Aktiviteter i Førde

Her melder du deg på de aktivitetene du/ dere ønsker å delta på i forbindelse med landsmøte og veteranbustreff. Det er verdt å merke seg at vi ønsker å registrere alle med navn og telefonnummer på alle aktiviteter. Vi håper vi slipper bruke det til noe, men er lettere for alle å gjøre dette i forkant av treffet. Alle som melder på 2 og flere må registrere de øvrige i feltet nede på siden. Helt til slutt, hotellet ønsker tidlig avklaring i forhold til bemanning, så felles frist på påmelding til aktiviteter settes til 20.april. Tusen takk!
Naustdal-Eikefjord-Stavang-Førdefjorden. Kaffistopp og besøk på Høydalane Motormuseum og kort stopp ved Nordic Mining i Vevring. Pris 300 kr.
Dette er en utflukt som går rundt Jølstravatnet. Vi besøker Astruptunet før vi tar handlestopp og/eller kaffistopp hos Audhild Vikens vevstove på Skei. Ved stor påmelding kjøres en buss hver veg rundt Jølstravatnet. Pris 300 kroner.
Scandic Sunnfjord Hotell fredag 10.mai klokken 19:00 . Pris kroner 495,- pr person.
Dette er en lokal tur i Førde, pris 100,-.
Påmelding for mer enn en person må skrive navn og telefonnummer på deltakende i feltet over. Dette gjelder landsmøtemiddag og utflukter.
Kr 0,00
Summen for de arrangementene du/dere har bestilt ({field_id="7"}) settes inn på konto til Rutebilhistorisk Forening avdeling Sogn og Fjordane(org.nr 991 059 539). Kontonummeret er 3760.10. 13992. Husk å merke innbetalingen med navn /gruppe og merke den “Påmelding Aktiviteter Førde 2024”. Betalingsfrist er 1.mai 2024.
Frist for å sende inn påmelding er 20.april. Du vil få tilsendt en kvitteringsmail etter påmelding. Om du ikke har mail på din telefon, skriv ut kvitteringsmailen, det er din inngangsbillett for de aktiviteter du har forhåndsbestilt på treffet.