Overnatting – Sarpsborg 2016

Vi har sikret oss over 220 rom fordelt på to hoteller, 160 på Quality Hotel & Resort Sarpsborg og 60 på Scandic Sarpsborg.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg er Veteranbusstreffets hovedhotell der arrangementene vil finne sted. Det ligger ved kryss 7 på E6, et par kilometer fra Sarpsborg sentrum. Hotellet kan skilte med en rekke spennende sports- og fritidsaktiviteter på Superland med profesjonell klatrevegg og minigolfbane, gratis Wi-Fi, en restaurant og en kafé.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Quality Hotel & Resort Sarpsborg finer du også badelandet Waterworld, som har spa- og velværesenter, fre basseng, en badstue, dampbad og vannsklier. Du kan også besøke INSPIRIA vitenskapssenter for å lære om vitenskap på en morsom og interaktiv måte.

Alle rommene har tapet med blomstermønster, flatskjerm-TV med satellittkanaler, skrivebord og eget bad med badekar eller dusj.

Pris:

  • kr 1.090 for standardrom for en person
  • kr 1.280 for standardrom for to personer
  • Tillegg for ekstraseng kr 390
  • Bookingkode RHF Østfold
  • sarpsborg@choice.no
  • Tlf 69 10 15 00

 

Scandic Sarpsborg, Sandesundveien 1 er sentralt plassert midt i sentrum

Dette hotellet har en sentral beliggenhet ved torget i Sarpsborg, bare to-minutters spasertur fra Kulåsparken. Her tilbys du lyst innredede rom med gratis Wi-Fi og kabel-TV.

Alle rommene har eget bad med dusj og kostnadsfrie badeprodukter fra FACE Stockholm.

Priser:

 

Sarpsborg Vandrerhjem Tuneheimen

Dette vandrerhjemmet ligger 300 meter fra Tunevannet og rundt to minutters kjøring fra Sarpsborg sentrum. Her tilbys gratis Wi-Fi og enkelt innredede rom med eget bad.

Alle rommene på Sarpsborg Vandrerhjem Tuneheimen har TV, lite sittehjørne og tregulv. Sengetøy og håndklær er inkludert.

Du får adgang til den felles TV-stuen og kjøkkenet på Sarpsborg Vandrerhjem. Andre tilbud omfatter hage, lekeplass og terrasse med grillutstyr.

Sarpsborg badeland og Inspiria Science Center er 1,5 km unna.

 

Hotel 1016 Olav Digre

Hotel 1016 Olav Digre ligger 300 meter fra sentrum av Sarpsborg og 350 meter fra Kulåsparken, og har rom med eget bad med dusj.

Alle de enkle rommene på Hotel Olav Digre har flatskjerm-TV, eget bad og Wi-Fi. Noen av rommene har skrivebord.

Frokostbuffé serveres hver morgen, og mat og drikke selges også i hotellets snackbar.

Sarpsborg togstasjon ligger 800 meter unna, og du finner en bowlinghall fire minutters gange unna.

Olav Den Hellige

Olav Den Hellige

 

Sarpsborg Apartments – Utne Camping

Her tilbys du leiligheter med grill og utsikt over hagen. Strömstad ligger 44 km unna. Wi-Fi er gratis overalt, og avgiftsfri privat parkering er tilgjengelig på stedet.

De kjæledyrvennlige leilighetene har klimaanlegg, flatskjerm-TV med kabelkanaler og kjøkkenkrok med oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap og kaffetrakter.

Sarpsborg Apartments har en lekeplass for barna. Du kan ta noe drikke i snackbaren på stedet.

Du kan leie sykkel på stedet. I området kan du blant annet spille golf og sykle. Fredrikstad ligger 12 km fra Sarpsborg Apartments – Utne Camping. Nærmeste flyplass er Rygge lufthavn, som ligger 13 km fra Sarpsborg Apartments – Utne Camping.

 

Utne Camping

En moderne og velutstyrt campingplass med gode aktivitetsmuligheter for store og små.

På Utne Camping er det plass til over 80 campingvogner eller bobiler, med strømtilknytning og kabel-TV og internett for alle. De tar imot alt fra telt til busser.