Det anbefales på det sterkeste å forhåndskjøpe billetter til alle arrangementene du ønsker delta på i Tønsberg!

At billetter forhåndskjøpes til alle arrangement via nettsiden hjelper arrangøren til bedre planlegging, og smidigere gjennomføring ved ankomst. Det er betydelig lettere å hente en konvolutt merket med ditt navn, enn å stå i kø for å kjøpe de samme bilettene….

Arrangøren av veteranbusstreffet i Tønsberg 26.-28.mai ønsker seg flere deltagere på aperitifen til treffet som er fredag og lørdag, kveldstur med DS Kysten,Kristi Himmelfartsdag.

Her møter du helt sikkert entusiaster du gjerne ikke har sett på tre lange år!  Befinner du deg ellers i Tønsberg denne flotte vårkvelden, og er lysten på en 4 timers skjærgårdstur rundt Nøtterøy, er dette muligheten!

DS Kysten ligger og venter ved brygga like nedenfor Hotell Klubben og Tollboden klokken 17:45 klar til å stikke til sjøs. Turen inkluderer servering av bifflapskaus, og båten har ellers alle rettigheter.

Og for ikke å glemme festmiddagen, der har arrangør også strekt forhåndspåmelding på den. Gjør alle en tjeneste og meld på, dersom du/dere ønsker å være med på denne. Hotellet ønsker selvsagt også å planlegge sin drift i forhold til antall.

For mer informasjon og å melde deg på turen og festmiddagen må du gå inn på denne siden.