Utstillingsplassen på Fagernes i dag 12. mai

Forum for bilder som er tatt under treffet og også i forbredelsene til treffet.
Dette er også et arkiv for bilder av busser som har deltatt på de forskjelige treffene tidligere også.
Forumregler
Dette er en arkiv forum for treffbilder og info om bussene som har deltatt.
Man kan også her kommentere busser og diskutere hvordan treffet var.

Det vil bli nøye passet på hvordan temar som legges inn. Lange diskusjoner er ikke tilatt
Låst
Brukeravatar
SvB
Innlegg: 8552
Registrert: 2006-02-18 13:26:27
Sted: Lillehammer

Utstillingsplassen på Fagernes i dag 12. mai

Legg inn av SvB » 2010-05-12 18:05:51

Bilde
Noen har vært bekymret over plassen på Fagernes. Ingen grunn til det. Umulig å fange den inn i et bilde, men her vises nordre del av plassen. Grusplassen skal brukes til utstillingsplass. Til høyre to containere til sekretariat og salg, og en scene. Litt lengre bak, til venstre, Fagernes Skysstasjon. Videre mot venstre/ bak er det oppstillingsplass for rutebussene. Det er fire eldre JVB-busser inne på utstillingsplassen (grusplassen). Bak til venstre ses hotellet i gult og hvitt. Ikke så mange metrene unna sekretariatet til høyre! Bortover bak skysstasjonen ligger sentrumsområdet på Fagernes.

Bilde
Her er vi ved utkanten av utstillingsplassen mot nord, inn til skysstasjonen. Her starter oppsettingen av serveringsteltet for treffet. Det kom opp i ettermiddag.

Bilde
Her ser vi søndre del av utstillingsområdet med Fagernes Gjestegård/ KRO i bakgrunnen. Der nede svinger rutebussene inn på og ut av skysstasjonen, og her vil også veteranbussene kjøre inn på utstillingsområdet. Plenen i forgrunnen skal gi plass for eldre busser/ snutebusser. Bak til høyre ses lastebiler og containere, og disse får annen parkering under treffet. Der personbilene står skal det også bli plass til veteranbusser.

Låst