Det anbefales på det sterkeste å forhåndskjøpe billetter til alle arrangementene du ønsker delta på i Tønsberg!

Bestilte og betalte billetter hentes/utleveres i sekretariatet på utstillingsområdet på Maier Arena i Tønsberg fra Kristi Himmelfartsdag, torsdag kl. 12.00.  For dem som ikke rekker innom Maier Arena før avgangen med dampskipet “Kysten” torsdag kveld klokken 17:30, vil RHF Vestfold være tilstede ved ombordstigning og kan utlevere billettene der. Vennligst vær OBS på at vi har fått beskjed om endret siste ombordstigningstidspunkt, klokken 17.30

Oppdatering 21.mai kl 17:15: 

Turen med DS Kysten er nå fullbooket, ingen ledige billetter igjen.

 

Her møter du helt sikkert entusiaster du gjerne ikke har sett på tre lange år!  Befinner du deg ellers i Tønsberg denne flotte vårkvelden, og er lysten på en 4 timers skjærgårdstur rundt Nøtterøy, er dette muligheten!

DS Kysten ligger og venter ved brygga like nedenfor Hotell Klubben og Tollboden klokken 17:30 klar til å stikke til sjøs. Turen inkluderer servering av bifflapskaus, og båten har ellers alle rettigheter.

Og for ikke å glemme festmiddagen, der har arrangør også strekt forhåndspåmelding på den. Gjør alle en tjeneste og meld på, dersom du/dere ønsker å være med på denne. Hotellet ønsker selvsagt også å planlegge sin drift i forhold til antall.

For mer informasjon og å melde deg på turen og festmiddagen må du gå inn på denne siden.